

Washington State Public Performance Review on Reentry

Governor's Goal Area #4: Healthy and Safe Communities

Agenda

April 24th, 2024 | Start Time 10:30 am – 11:45 am

Time	Topic	Participants
10:30 a.m. – 10:37 a.m.	Welcome	Mandeep Kaundal, Director, Results Washington
(7 minutes)		Governor Jay Inslee
10:37 a.m. – 10:45 a.m.	Introduction and Data Dive	Cheryl Strange, Secretary, Department of
(8 minutes)	Data	Corrections
	DOC processes and	Danielle Armbruster, Assistant Secretary,
	programs	Reentry Division, Department of Corrections
10:45 a.m. – 10:53 a.m.	Governor's Q&A	
(8 minutes)		
10:53 a.m. – 11:01 a.m.	Washington State Reentry	Janel McFeat, Executive Director, Statewide
(8 minutes)	Council	Reentry Council
	Future plans	Karen Lee, Co-chair, Statewide Reentry
	• Successes	Council
	Challenges and barriers	• Ty Reed, MBA, PHR, CWDP, CPC, CFAA-HR,
		Member, Statewide Reentry Council
11:01 a.m. – 11:09 a.m.	Governor's Q&A	
(8 minutes)		
11:09 a.m. – 11:18 a.m.	Progress and Initiatives	Tyron Nixon, Transformation Implementation
(9 minutes)	Medicaid 1115 waiver	Manager, Health Care Authority
	Reentry Grant Program	Kurt Myers, Reentry Program Manager, Department of Community
	HousingWorkSource services	Department of Commerce
	• Worksource services	 Ish Maidadi, Employment Connections Director, Employment Connection,
		Employment Security Department
11:18 a.m. – 11:26 a.m.	Governor's Q&A	Employment Security Department
(8 minutes)	GOVERNOI 3 QUA	
11:26 a.m. – 11:32 a.m.	Initiative Next Steps	Chris Poulos, Esq., Executive Director, Center
(7 minutes)	Opportunities for	for Justice and Human Dignity
(7 minutes)	Washington State	Cheryl Strange, Secretary, Department of
	Why reentry matters	Corrections
11:32 a.m. – 11:34 a.m.	Announcements	Mandeep Kaundal, Director, Results Washington
(2 minutes)		
11:34 a.m. – 11:45 a.m.	Governor's Q&A and	Governor Jay Inslee
(11 minutes)	Final Remarks	
11:45 a.m.	Adjourn	