

1.2 Career Connect Public Performance Review Agenda

September 22, 2021

Time	Topic	Participants
1:00pm – 1:12pm 12 minute.	Welcome	Christy Bezanson, Director, Results WashingtonGovernor Jay Inslee
1:12pm – 1:20pm 8 minute	Project Introduction	Maud Daudon, Project Leader, Career Connect Washington
1:20pm – 1:35pm 15 minute.	Project Opportunity and Overview	 Dan Zeitlin, Director, Employment System, Policy and Integrity Division, Employment Security Department Jan Yoshiwara, Executive Director, State Board of Community and Technical Colleges Dr. Jenee Myers Twitchell, Chief Impact Officer, Washington STEM
1:35pm – 1:41pm	Governor's Q&A (6 minutes)	Governor Jay Inslee
1:41pm – 1:53pm 12 minute.	Student Stories	 Dr. Carli Schiffner, Deputy Executive Director for Education, State Board for Community & Technical Colleges Dr. Michael Lee, Vice President for Instruction, Columbia Basin College Dr. Sandya Kesoju, Director for Agriculture, Education, and Development, Career Launch, Columbia Basin Community College Polet Torres, Student, Columbia Basin Community College Madison (Madi) Tilman, Student, Columbia Basin Community College
1:53pm – 1:57pm	Governor's Q&A (4 minutes)	Governor Jay Inslee
1:57pm – 2:07pm 10 minute	Community Partner	Dr. Sue Kane, Co-Director, Apple STEM Network, North Central Educational Service District
2:07pm – 2:11pm	Governor's Q&A (4 minutes)	Governor Jay Inslee
2:11pm – 2:18pm 7 minute.		 Anna Nikolaeva, Career Connect WA Manager, Employment Security Department Dr. Carli Schiffner, Deputy Executive Director for Education, State Board for Community & Technical Colleges Maud Daudon, Project Leader, Career Connect Washington
2:18pm – 2:22pm	Governor's Q&A (4 minutes)	Governor Jay Inslee
2:22pm – 2:30pm 8 minute	Closing Remarks	Christy Bezanson, Director, Results WashingtonGovernor Jay Inslee