

Behavioral Health with a Focus on Our Youth

Governor's Priority Area: Health and Safe Communities

Public Performance Review Agenda | October 11, 2023 | 10:30 a.m. – 11:45 a.m.

Time	Торіс		Participants
10:30 a.m. – 10:37 a.m. (7 minutes)	Welcome	•	Mandeep Kaundal, Director, Results Washington Governor Jay Inslee
10:37 a.m. – 10:45 a.m. (8 minutes)	State-wide Overview: Behavioral Health Introduction and Data Dive	•	Tao Sheng Kwan-Gett, MD MPH, Chief Science Officer, Department of Health
10:45 a.m. – 10:53 a.m. (8 minutes)	Governor's Q&A	-	
10:53 a.m. – 11:01 a.m. (8 minutes)	Progress and Initiatives: Youth BH Navigators Center of Parent Excellence Success Stories	•	Keri Waterland, Assistant Director Division of Behavioral Health and Recovery, Health Care Authority Jasmine Martinez, Project Manager, Common Voice/COPE Project
11:01 a.m. – 11:09 a.m. (8 minutes)	Governor's Q&A	<u> </u>	
11:09 a.m. – 11:17 a.m. (8 minutes)	Progress and Initiatives: DCYF Population Child Welfare Focus Juvenile Rehabilitation Focus	•	Ross Hunter, Secretary, Executive Services, Department of Children, Youth and Families Shemonta Dean, Clinical Research Supervisor/Interventionist, Seattle Children's Hospital
11:17 a.m. – 11:25 a.m. (8 minutes)	Governor's Q&A		
11:25 a.m. – 11:30 a.m. (5 minutes)	Initiative Next Steps	•	Sue Birch, Director, Health Care Authority
11:30 a.m. – 11:32 a.m. (2 minutes)	Announcements	•	Mandeep Kaundal, Director, Results Washington
11:32 a.m. – 11:45 a.m. (13 minutes)	Governor's Q&A and Final Remarks	•	Governor Jay Inslee
11:45 a.m	Adjourn	I	